Integritets- och cookiepolicy

20-feb-2020

Vi respekterar din oro när det kommer till integriteten och värderar högt den relation vi har med dig. Denna integritetspolicy beskriver vilken typ av personuppgifter vi samlar in om våra kunder, hur vi använder dessa uppgifter, vilka vi delar dem med och kundernas rättigheter gällande vår användning av uppgifterna. Vi beskriver även åtgärderna som vi har vidtagit för att hålla informationen säker, hur länge vi sparar dem, hur våra kunder kan kontakta oss om våra integritetsmetoder och hur kunderna kan utöva sina rättigheter.

Enligt tillämpliga dataskyddslagar är personuppgiftsansvarige den lagliga entitet som finns i det land där du bor (t.ex. där du har din faktureringsadress). Uppgifter om den lagliga entitet som agerar som personuppgiftsansvarig i syften av denna integritetspolicy anges under sektionen ”Kontaktuppgifter”. Klicka på en av länkarna nedan för att hoppa till den listade sektionen.


Information vi samlar in

Vi kan komma att få in personuppgifter om dig från olika källor. Vi samlar in uppgifterna när du lämnar ut dem i en av våra butiker, på vår webbplats eller via våra sidor på sociala medier eller när du laddar ner en av våra mobila applikationer (antingen via Apple iOS eller Android) på din mobila enhet eller på något av våra evenemang. Våra produkter finns till försäljning hos vissa tredjepartsdetaljhandlare. Om inte annat anges när du anger dina personuppgifter kommer alla personuppgifter som samlas in av dessa detaljhandlare inte att lämnas ut till oss. Denna integritetspolicy tar inte upp hur våra detaljhandelspartner hanterar sin datainsamling. När du besöker den här sidan, våra sidor sociala medier eller använder våra tjänster eller funktioner på en av våra mobila applikationer samlar vi även in vissa uppgifter om din enhet eller användning av automatiserade medel, inklusive teknologier som cookies, webbserverloggar och web beacons.

Information du tillhandahåller

Du kan tillhandahålla personuppgifter till oss på flera sätt, såsom när du deltar i ett erbjudande eller en kampanj eller när du gör ett köp på vår webbplats eller i våra butiker, via sociala medier-sidor eller genom en av våra mobila applikationer. Typer av personuppgifter som du lämnar ut till oss kan inkludera:

  • Kontaktuppgifter (såsom namn, postadress, e-postadress, mobilnummer och annat telefonnummer)
  • Ålder eller födelsedatum
  • Kön
  • Användarnamn och lösenord, smeknamn/skärmnamn
  • Betalningsuppgifter (såsom ditt betalkortsnummer, utgångsdatum och kortets CVV-kod)
  • Leverans- och faktureringsuppgifter (t.ex. leverans- och faktureringsadress)
  • Köphistorik
  • Produktpreferenser
  • Din hudtyp/ditt hudtillstånd
  • Din hårtyp
  • Dina fysiska egenskaper och dina hudvårdsproblem.
  • Kontaktuppgifter till vänner, familj eller andra personer som du kanske vill att vi skickar ett meddelande till å dina vägnar (se till att du enbart skickar kontaktuppgifter till personer som du är släkt med eller har en nära relation till och som har godkänt att motta meddelanden från dig eller oss)
  • Information eller innehåll som du tillhandahåller (såsom fotografier, videor, omdömen, artiklar, frågor, enkätsvar och kommentarer)
  • Information som lämnas ut till oss via nätverk för sociala medier eller någon av våra mobila applikationer, när du besöker våra sidor på sociala medier eller använder en av våra mobila applikationer (såsom ditt namn, profilbild, gilla-markeringar, plats, vänlista och annat som beskrivs på sociala medier eller på applikationens registreringssida, eller uppgifter om din geografiska plats när du använder en av våra mobila applikationer

Hur vi använder informationen

Vi kommer att använda informationen du lämnar ut för att:

  • Skicka kampanjmaterial eller andra kommunikationer till dig, om du samtycker till det
  • Tillhandahålla dig eller ditt företag de produkter och tjänster som har beställts och för att driva funktionerna på vår webbplats
  • Behandla dina betalkortstransaktioner och/eller presentkortstransaktioner
  • Skapa och hantera ditt onlinekonto, inklusive åtkomsten till din köphistorik online och i butik
  • Skapa en profil om dig baserat på uppgifterna som du tillhandahåller oss för att kunna skräddarsy vår reklam efter dina intressen, hitta lämpliga hudvårds- och hårvårdsprodukter för dig och analysera effektiviteten hos våra marknadsföringsinsatser
  • Hjälpa dig med produktval och påfyllning
  • Chatta med dig eller besvara dina frågor
  • Publicera dina produktomdömen
  • Skräddarsy annonser för dig på vår webbplats och andra platser efter dina intressen och din historik hos oss
  • Informera dig om och administrera ditt deltagande i, särskilda evenemang, tävlingar, utlottningar, lojalitetsprogram, undersökningar och andra erbjudanden
  • Driva och kommunicera med dig via våra sociala nätverkssidor eller mobila applikationer
  • Driva, utvärdera och förbättra vår verksamhet, inklusive att utveckla nya produkter och tjänster, förbättra och stärka för service, hantera våra kommunikationer, analysera våra produkter, utföra dataanalyser, sköta vår bokföring och redovisning, utföra revisioner och andra interna funktioner
  • Följ tillämpliga lagkrav, relevanta branschstandarder och våra policyer

Vi kan även komma att använda uppgifterna på andra sätt. I dess fall kommer vi att ange detta specifikt vid insamlingstillfället. Informationen som samlas in är nödvändig för de syften som anges ovan. Utan denna information kan det hända att du inte kan nyttja vissa av våra produkter eller tjänster.

Rättslig grund för vår användning av informationen

Vi kommer att använda den information som du lämnar ut till oss för ovanstående syften om:

  • För att upprätta ett avtal där du är en av parterna (t.ex. för att behandla din betalning och leverera produkterna som du har beställt) eller
  • vi har mottagit ditt samtycker eller om
  • vi har ett legitimt intresse att göra det (inklusive ett legitimt intresse i att utföra marknadsföringsaktiviteter, forskning, dataanalyser och interna administrativa funktioner, behandla och stärka rättsliga krav och att utföra vår verksamhet i enlighet med alla tillämpliga lagar, relevanta branschstandarder och våra policyer).

Information vi samlar in genom automatiska medel

Du tittar på eller klickar på våra onlineannonser på vår webbplats (inklusive vår reklam på tredjepartwebbplatser), besöker våra sidor på sociala medier eller laddar ner och använder en av våra mobila applikationer (om tillämpligt). Vi samlar även in vissa uppgifter om din användning av enheten genom automatiserade medel eller genom att använda teknologier som cookies, webbserverloggar och web beacons. Om du exempelvis använder en av våra mobila applikationer kan vi samla in din IP-adress, din unika enhetsidentifierare (eller andra enhetsidentifierare) och/eller geolokaliseringsuppgifter för att erbjuda dig vissa egenskaper eller funktioner inom den mobila applikationen. I enlighet med det som anges mer detaljerat nedan, kan vi även samla in information om din användning och dina webbläsarvanor genom att använda olika webbaserad teknik.

För din bekvämlighet kan våra mobila applikationer (i tillämpliga fall) även inkludera funktioner som tillåter dig att fortsätta vara inloggad i applikationen så att du inte behöver ange lösenordet varje gång du vill använda applikationen. OM DU VÄLJER ATT FORTSÄTTA VARA INLOGGAD BÖR DU KÄNNA TILL ATT VEM SOM HELST SOM HAR ÅTKOMST TILL DIN MOBILA ENHET KOMMER ATT KUNNA FÅ ÅTKOMST TILL DITT MOBILA KONTO, GÖRA ÄNDRINGAR I DET OCH GÖRA KÖP I DITT NAMN GENOM KONTOT: Om du väljer att fortsätta att vara inloggad i applikationen på din mobila enhet rekommenderar vi därför starkt att du aktiverar lösenkoden för din mobila enhet för att skydda den mot obehörig åtkomst och användning av din mobila enhet och ditt konto i applikationen.

Teknik vi använder oss av

Cookies är små textfiler som webbplatser skickar ut till din dator eller andra internetanslutna enheter för att unikt identifiera din webbläsare eller för att lagra information eller inställningar i din webbläsare.">Cookies är små textfiler som webbplatser skickar ut till din dator eller andra internetanslutna enheter för att unikt identifiera din webbläsare eller för att lagra information eller inställningar i din webbläsare.

Följande typ av cookies placeras ut från den här webbplatsen:

Interna funktionscookies

Vi kan använda förstapartscookies för att hjälpa webbplatsen att fungera så bra som möjligt. Du kan välja bort dessa cookies eller inaktivera dem genom att justera dina webbläsarinställningar. Observera dock att din användarupplevelse kan påverkas om du väljer bort dessa cookies.

Utöver att hämta in information genom cookies kan våra webbservrar logga uppgifter såsom din typ av operativsystem, webbläsare, domän och andra systeminställningar samt språket som ditt system använder sig av, landet och tidszonen där din enhet lokaliseras. Webbservern loggar även lagrad information, såsom adressen på webbplatsen som länkade dig till vår webbplats och IP-adressen för den enhet du använder dig av för att ansluta dig till internet. För att kontrollera vilka webbservrar som samlar in denna information kan vi placera ut taggar på våra webbsidor, så kallade ”web beacons”. De är datainstruktioner som länkar webbsidor till särskilda webbservrar och deras cookies.


Webbaserade analyscookies från tredje part

Vi kan komma att använda analystjänster från tredje part på denna webbplats, såsom från Coremetrics och/eller Adobe Site Catalyst och/eller Google Analytics. Tjänsteleverantörerna som administrerar dessa tjänster använder sig av teknik som cookies, webbserverloggar och web beacons för att samla in uppgifter (såsom IP-adress) och använda dessa uppgifter för att hjälpa oss att analysera hur besökarna använder webbplatsen. Dessa leverantörer kan använda cookies utplacerade på den här webbplatsen (såsom Google Analytics-cookies) och cookies utplacerade på tredjepartswebbplatser (såsom Googles reklamcookies) eller andra tredjepartsidentifierare, tillsammans, för att analysera dina webbplatsbesökare. När du besöker vår webbplats för första gången kommer en cookiebanner att informera dig om användningen av dessa analysteknologier. De kommer enbart att användas om du godkänner dem eller om du fortsätter att använda sidan.

Du kan inaktivera funktionen som dessa analystjänster har att analysera din webbläsaraktivitet på den här webbplatsen. Om du ändrar dina cookiepreferenser kan vissa funktioner på webbplatsen inaktiveras, i enlighet med det som beskrivs nedan: För att lära dig mer om webbanalystjänster och för att utöva ditt val gällande deras insamling av information på den här webbplatsen:

  • För Coremetrics, vänligen klicka här;
  • För Adobe Site Catalyst, vänligen klicka här;
  • För att inaktivera Google Analytics laddar du ner webbläsartillägget för inaktivering av Google Analytics som tillhandahålls av Google på http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. För att läsa mer om integritet och Google Analytics kan du titta i vår Google Analytics-översikt, som tillhandahålls av Google på: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html
  • Vi kan komma att implementera vissa Google Analytics reklamfunktioner (inklusive remarketing med Google Analytics, GoogleVisa rapporter om nätverksvisningar eller Google Analyticsrapporter om demografi och intressen). Du kan tacka nej till Google Analyticss annonsfunktioner genom Googles annonsinställningar ;Vi använder de uppgifter vi samlar in genom dessa funktioner enligt beskrivningen i ”Hur vi använder informationen vi samlar in”.

Reklamcookies från tredje part

Vi kan även göra kontrakt med reklamnätverk som drivs av tredje part, som samlar in IP-adresser och annan information genom användning av cookies, webbserverloggar och web beacons på våra webbplatser eller i våra e-postutskick, på tredjepartswebbplatser och e-postmeddelanden och i vår reklam utplacerad på tredjepartwebbplatser. De använder dessa uppgifter för att skapa en profil om dig och tillhandahålla reklam om produkter och tjänster, skräddarsydd efter dina intressen (inklusive för företag som inte är någon partner till oss). Du kan se dessa annonser på vår webbplats eller på andra webbplatser. Denna process hjälper oss även att hantera och spåra effektiviteten hos våra marknadsföringsinsatser. När du besöker vår webbplats för första gången kommer en cookiebanner att informera dig om användningen av dessa marknadsföringsteknologier. De kommer enbart att användas om du godkänner dem eller om du fortsätter att använda sidan. Du kan ändra dina cookieinställningar när som helst genom att klicka här och följa instruktionerna för att avregistrera sig från dessa reklamnätverk. För att läsa mer om intressebaserad reklam, besök Digital Advertising Alliance på www.aboutads.info/choices eller Network Advertising Initiative på www.networkadvertising.org/choices.

Tredjepartscookies har som avsikt att förbättra webbplatsens interaktivitet.

Denna webbplats kan även stödja vissa tredjepartstjänster, bland annat sociala medier-knappar Facebook, Twitter, Pinterest , Instagram, tweet-listor (Twitter) och videor publicerade på webbplatsen (Youtube). Dessa funktioner använder sig av tredjepartscookies, som dessa tjänster placerar ut direkt på din enhet. När du besöker vår webbplats för första gången kommer en cookiebanner att informera dig om användningen av dessa cookies. De kommer enbart att användas om du godkänner dem eller om du fortsätter att använda sidan.

Hur kan du hantera cookies?

Du har rätt att välja om du vill eller inte vill acceptera cookies som används för ett visst syfte på webbplatsen. Du kan välja bort cookies och inaktivera dem genom att följa instruktionerna nedan. Observera dock att din användarupplevelse kan påverkas om du väljer bort dessa cookies.

De flesta webbläsare accepterar cookies som standard. Du kan även ändra inställningarna för att din webbläsare ska neka vissa cookies eller avisera dig innan du godkänner dem. Proceduren för att ändra dina cookieinställningar skiljer sig från webbläsare till webbläsare. Använd vid behov hjälpfunktionen på din webbläsare eller klicka på en av länkarna nedan för att gå direkt till användarhandboken för din webbläsare.

För att läsa mer om cookies går du in på www.allaboutcookies.org.

Hantera cookies





Målinriktad reklam

Vi kan även använda oss av tredjepartsplattformar, inklusive plattformar som drivs av sociala nätverk såsom Google, Facebook ochPinterest för att visa dig intressebaserad reklam. Vi kan komma att omvandla din e-postadress, ditt telefonnummer eller andra uppgifter till ett unikt värde som kan matchas av dessa tredjeparter med en användare på deras plattform eller med andra uppgifter som de kan ha samlat in om dig. Denna matchning tillåter användningen av intressebaserade annonser på dessa plattformar. Dessa plattformar kan ha sina egna integritetsmeddelanden eller -policyer, som vi starkt rekommenderar att du läser igenom.


Information vi delar

Vi hyr inte listor, säljer eller utlämnar personuppgifter som vi samlar in om dig på något annat sätt än det som beskrivs häri. Vi kan komma att dela dina personuppgifter med:

  • Våra partnerbolag för de syften som anges i den här integritetspolicyn.
  • Tjänsteleverantörer som utför tjänster å våra vägnar baserat på våra instruktioner. Vi ger inte dessa tjänsteleverantörer behörigheten att använda eller lämna ut information, förutom när det krävs för att utföra tjänster å våra vägnar eller för att uppfylla lagkrav. Dessa tjänsteleverantörer inkluderar bland annat entiteter som behandlar kreditkortsbetalningar, slutför order och tillhandahåller webbhotell- och marknadsföringstjänster.
  • Andra tredje parter med ditt samtycke.

Utöver detta kan vi och våra partnerbolag och andra tjänsteleverantörer lämna ut uppgifter om dig (i) om vi enligt lag eller en juridisk process måste göra det (ii) till brottsbekämpande myndigheter eller andra offentliga tjänstemän eller (iii) när vi anser att utlämning krävs eller är lämpligt för att undvika fysisk skada eller ekonomisk förlust eller i anslutning till en utredning eller misstanke om eller en faktisk bedräglig eller olaglig aktivitet.

Vi förbehåller oss även rätten att överföra personuppgifter som vi har om dig om vi säljer eller överför alla eller delar av vår verksamhet eller våra tillgångar. Om en sådan försäljning eller överföring skulle ske kommer vi att ge anvisningar till överföraren att med rimliga insatser använda de personuppgifter som du har lämnat ut på ett sätt som är enhetligt med vår integritetspolicy. Efter en sådan eventuell försäljning eller överföring kan du kontakta entiteten som vi överfört dina personuppgifter till med eventuella frågor som rör behandlingen av de uppgifterna.

Push-meddelanden och aviseringar och uppdateringar i appen

När du laddar ner en av våra mobila applikationer (om tillämpligt), kan vi ge dig alternativet att aktivera push-meddelanden från oss på din mobila enhet, i anslutning till den mobila applikationen. Dessa push-meddelanden kan komma att inkludera reklam om våra produkter och tjänster. Om du vill kan du efter att ha laddat ner den mobila applikationen välja bort pushmeddelanden genom att justera inställningarna på din mobila enhet. Att välja bort push-meddelanden kommer inte att påverka andra utskick som du får av oss, såsom e-postutskick. Du kan även få aviseringar och uppdateringar inom din mobila applikation som rör våra produkter och tjänster eller ditt konto hos oss. För att välja bort dessa aviseringar och uppdateringar kan du avinstallera den mobila applikationen från din mobila enhet.

Dina rättigheter och val

Du har vissa rättigheter och val i anslutning till de personuppgifter som vi samlar in om dig. För att uppdatera dina preferenser bör du be oss att ta bort information från vår mail-lista, skicka en förfrågan eller kontakta oss med kontaktuppgifterna som anges nedan.

Avregistrering från e-postutskick

Du kan när som helst be oss att inte skicka marknadsföringsutskick till dig per e-post genom att klicka på länken Avregistrera i marknadsföringsutskicket som du får av oss eller genom att kontakta oss på nedanstående sätt. Du kan även avregistrera dig från våra marknadsföringsutskick genom att klicka här eller genom att e-posta oss på privacy@elceurope.com

Avregistrering från ordinär post

Du kan be oss att sluta skicka marknadsföringsutskick per post genom att följa instruktionerna som anges i den särskilda kampanjen. Du kan även begäran att vi slutar att skicka reklam till dig per post genom att kontakta oss enligt instruktionerna nedan.

Dra tillbaka samtycke

Du kan även, när som helst, dra tillbaka alla eventuella samtycken som du tidigare har gett oss med framtida effekt genom att kontakta oss enligt instruktionerna nedan. Detta kommer inte att påverka lagligheten av vår användning baserat på ditt samtycke innan samtycket drogs tillbaka.

Granskning, uppdatering, begränsning, radering eller invändning av/mot användning av personuppgifter

I enlighet med tillämplig lag har du rätt att begäran åtkomst till och att få de personuppgifter vi har om dig korrigerade eller raderade, eller begära att vi begränsar användningen av dessa uppgifter, beroende på vad som är lämplig. Du har även rätt att när som helst invända mot användning av dina personuppgifter i direkta marknadsföringssyften, inklusive profilering relaterad till direkt marknadsföring. För alla andra syften kan du när som helst invända mot användningen av dina personuppgifter på grunder relaterade till din särskilda situation, i enlighet med tillämplig lag. Dessa rättigheter kan komma att begränsas under vissa omständigheter under tillämplig lag. Vi kan ta rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan vi ger dig åtkomst till personuppgifterna eller gör några korrigeringar. Du kan utöva denna rätt genom att kontakta oss enligt instruktionerna nedan.

Andra rättigheter

I enlighet med tillämplig lag, har du rätt att ta del av de personuppgifter som du har lämnat ut till oss, med ditt samtycke eller baserat på ett avtal som du deltar i, på ett strukturerat, vanligt använt och maskinläsligt sätt. Du har även rätt att få denna information skickad till en annan personuppgiftsansvarig, om det är tekniskt möjligt. Du kan utöva denna rätt genom att kontakta oss enligt instruktionerna nedan. Du kan även framföra ett klagomål till en dataskyddsmyndighet.

Information om geolokalisering

När du använder vår mobila applikation kan vi begära om din geografiska plats. Du kan välja att inte dela uppgifter om din geografiska plats genom att justera inställningarna för platstjänster i din mobila enhet. För att inte dela dina geografiska uppgifter ska du följa instruktionerna på din mobila enhet om att ändra relevanta inställningar eller kontakta din tjänsteleverantör eller enhetstillverkare.

Datavöverföringar

Vi kan komma att överföra personuppgifter som vi samlar in om dig till våra partnerbolag och leverantörer av tredjepartstjänster till andra länder än det land de ursprungligen samlades in (inklusive USA), där det är krävs för att uppfylla de syften som anges i denna policy. Dina personuppgifter kan även komma att behandlas och lagras utanför ditt bosättningsland. Dessa länder kanske inte har samma dataskyddslagar som ditt bosättningsland och dina personuppgifter kommer att vara föremål för tillämpliga utländska lagar. Lagarna i USA har inte erkänts ha tillräckligt hög dataskyddsnivå enligt EU-kommissionen. När vi överför dina uppgifter till andra länder kommer vi att skydda dem på det sätt som beskrivs i den här integritetspolicyn. Vi har även implementerat säkerhetsåtgärder för att garantera en sådan nivå av dataskydd när vi överför dina personuppgifter, inklusive slutit dataöverföringsavtal som inkluderar EU-kommissionens standardavtalsklausuler eller så är våra USA-baserade tjänsteleverantörer certifierade för överföring av uppgifter mellan EU och USA. Privacy Shield är ett ramverk som har skapats av USA:s handelsdepartament och EU-kommissionen gällande insamling, användning och lagring av personuppgifter som överförs från Europeiska ekonomiska samarbetsområdet till USA eller andra tillämpliga dataöverföringsmekanismer. Du kan få en kopia av dessa dataöverföringsmekanismer genom att kontakta oss enligt instruktionerna nedan.

Datalagring

Vi behåller informationen som du lämnat ut till oss under vår affärsrelation samt under en rimlig period efter den för att kunna använda vanliga raderingsrutiner där vi använder oss av tillämpliga preskriptionsregler för lagringsperioder eller, om det krävs, behåller uppgifterna så länge det är obligatoriskt av tillämplig lag. Om du vill ta emot marknadsföringsutskick kommer vi att behålla uppgifterna som krävs för att skicka dessa utskick till dig även när vår kundrelation är avslutad eller efter dess insamling, om du är en potentiell kund. För ytterligare information om våra datalagringspolicyer kan du kontakta oss enlighet instruktionerna nedan.

Hur vi skyddar personuppgifter

Vi upprätthåller lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att garantera en korrekt säkerhetsnivå för dina personuppgifter, i synnerhet för att skydda dina personuppgifter mot olaglig eller obehörig förstöring, förlust, ändring, åtkomst, utlämning eller användning. Inget säkerhetssystem är dock perfekt och vi kan därmed inte garantera att informationen om dig kommer att fortsätta att vara säker under alla omständigheter. Det gäller bland annat säkerheten av dina data under överföring till oss eller säkerheten för sådana data på din mobila enhet.

Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats kan tillhandahålla länkar till andra webbplatser för att erbjuda lättillgänglig information och underlätta din webbplatsanvändning. Dessa webbplatser kan fungera på ett annat sätt än vår webbplats. Länkade webbplatser kan ha sina egna integritetsmeddelanden eller policyer, som vi starkt rekommenderar att du läser igenom om du besöker någon länkad webbplats. I den utsträckning som det är tillåtet enligt tillämplig lag kommer vi inte att ta ansvar för webbplatsinnehåll, användning eller integritetsmetoder på länkade webbplatser som du besöker som inte ägs eller kontrolleras av oss.

Uppdateringar i vår integritetspolicy

Denna integritetspolicy kan komma att uppdateras regelbundet för att återspegla ändringar i våra integritetsmetoder. Vi kommer att publicera tydliga meddelanden på vår webbplats där vi informerar dig om eventuella viktiga ändringar av vår integritetspolicy och ange längst upp när den sista revisionen gjordes.

Kontaktuppgifter/dataskyddsombud

Om du har några frågor eller kommentarer om denna integritetspolicy eller om du vill utöva dina rättigheter kan du kontakta vårt dataskyddsombud genom att skicka ett brev till den juridiska entitet som befinner sig i ditt bosättningsland, enligt det som anges nedan eller genom att kontakta oss på privacy@elceurope.com.

Dessa är våra lokala partnerbolag:
Landet för din faktureringsadress: Ditt lokala partnerbolag agerar som personuppgiftsansvarig Lokal lag
DANMARK Estée Lauder Cosmetics A/S
Delta Park 37,
DK-2665 Vallensbaek Strand – Danmark
Danmarks lagar
NORGE Estée Lauder Cosmetics A/S
Delta Park 37,
DK-2665 Vallensbaek Strand – Danmark
Norges lagar
SVERIGE Estée Lauder Cosmetics A/S
Delta Park 37,
DK-2665 Vallensbaek Strand – Danmark
Sveriges lagar