Keri Blair

USA
Started in 1996

Om makeupartisten

Keri Blair

Vores senior makeupartist Keri Blair voksede op på landet i Maryland uden for Washington D.C. I dag bor hun i Brooklyn i New York – “epicentret af et mangefarvet og kreativt samfund.” Hendes livsrejse er fyldt med minder om makeup. “Da jeg var barn, plejede min mor og jeg at besøge min moster i New Jersey, som boede tæt på Englishtown Market. Jeg købte min første øjenskygge der, da jeg var ni.” Keri opdagede M·A·C i 1993 og har ikke set sig tilbage siden.

Men in Black

“Jeg opdagede M·A·C i en neglesalon. Kvinderne derinde sad og snakkede om en ny makeuplinje hos Nordstrom, hvor alle makeupartisterne havde sort tøj på. Næste dag tog jeg derover for at se, hvad det var, de snakkede om. Og lige der faldt totalt jeg for XTC Lipstick: en blanding af sølv, lilla og brun. Det var ren perfektion!"

Modekonge

"Tidligt i min karriere som senior makeupartist skulle jeg assistere Rafael Pita ved et Oscar de la Renta-show. Jeg ankom til showroomet, hvor vil skulle lave makeuptest, og så var han der: Oscar de la Renta selv! Og han var ved at prøve tøj på Karolina Kurkova! Jeg kan huske, jeg stod der og tænkte: ‘OMG, hvordan havnede jeg lige her?’! Jeg var totalt overvældet, og jeg måtte kæmpe for ikke at blive helt befippet. Der gik det op for mig, hvor heldig jeg er at have en karriere, der har givet mig den slags øjeblikke. Det var helt vildt.”

Vigtig viden

“Jeg bor i New York, hvor alle tager offentlig transport, så det er en fantastisk mulighed for at få indblik i, hvad kvinder godt kan lide inden for makeup. Det er et fedt sted at være "makeup-voyeur". Jeg ser masser af M·A·C-paletter, og kvinderne i New York bruger masser af mascara som fx Zoom Lash, Technakohl Liner i Graphblack og en naturlig farve til læberne som fx Twig. Det er de vigtigste produkter, hvis du gerne vil have et professionelt look, der passer både til møder på kontoret og martinier i baren!”

Makeupartistens favoritter: KERI B